Specialiteiten

Uit onze Kantonese keuken (met witte rijst)

1

Geroosterde Peking eend (keuze tussen oestersaus of pikante saus)

14,60

2

Tau Si Kai (met kip)

10,80

3

Tau Si Yuk (met varkenshaas)

10,80

4

Tau Si Niu (met ossenhaas)

14,00

5

Tau Si Ha (12 stuks Chinese garnalen)

15,00

6

Sun Tji Kai (kip met knoflooksaus)

10,80

7

Sun Tji Yuk (vakenshaas met knoflooksaus)

10,80

8

Sun Tji Niu (ossenhaas met knoflooksaus)

14,00

9

Sun Tji Ha (12 stuks Chinese garnalen met knoflooksaus)

15,00

10

Chiu Jim Kai (met kip

10,80

11

Chiu Jim Yuk (met varkenshaas)

10,80

12

Chiu Jim Ha (12 stuks Chinese garnalen)

15,00

 

CHIU JIM is pikant en is gekruid met rode pepertjes

 

 

 

137

Chung Pao Kai (kip met noten bereid in gemarineerde Sojabonensaus)

12,00

138

Kong Po Kai (kip met groenten en cashewnoten bereid in smaakvol licht pikante saus)

12,00

139

Kong Po Niu (ossenhaas met groenten en cashewnoten bereid in smaakvol licht pikante saus)

14,00

140

Kong Po Ha (12 stuks Chinese garnalen met groenten en cashewnoten bereid in smaakvol licht pikante saus)

15,00

141

Ma Po To Fu (ossenhaas en To Fu met groenten in heet gekruide saus)

14,00

  Op verzoek i.p.v. witte rijst, nasi of bami € 1,00 extra; Chinese bami of Mihoen € 2,60 extra